Kommentera

3 thoughts on “Brunkullans tid

  1. Brunkulleängen i Önsta besöktes den 18/6 av bland andra representant för Länsstyrelsen. Det konstaterades att de riktlinjer som Länsstyrelsen tidigare hävdat skulle gälla åstadkommit en enorm överväxning av brunkulleängen med älgört och midsommarblomster m fl stora bladväxter. Antalet brunkullor har minskat kraftigt. Men nu ska nya riktlinjer följas, bl a ska ängen betas tidigt på sommaren och förhoppningsvis räddas beståndet. Tyvärr kommer det att ta minst 7 år innan ängen är återställd!

  2. I do not see many comments here, it means you have low traffic. I know how to make your page go viral. If you want to know just search in google for:
    Kimting’s Method To Go Viral

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.