Äntligen vinter!

Det nya vädret, stormen Ivar har fällt många träd i december, nu har det snöat lätt varenda dag, alltid moln, mer eller mindre. Den svaga vinden gör trädens grenar snötyngda.

Nu har den nya hemsidan påbörjats, bidrag från medlemmar mottages tacksamt, både text och bilder.

Kommentera

3 thoughts on “Äntligen vinter!

  1. Insikten om gruvdriftens negativa påverkan på naturen har nu t o m nått huvudstaden. Se DN:s ledare söndag 16/2. Jag citerar: I vår ska näringsminister Annie Lööf presentera en propostition som ska tydliggöra ansvarsfördelningen vid gruvdrift. Den minsta man kan begära är en lag som slår fast att företagen ska kunna uppvisa kapital eller försäkringar som täcker hanteringen av den djupgående miljöpåverkan som alltid, inte vara ibland om oturen är framme, följer i gruvdriftens spår.” Den lagen borde vara självklar, men det behövs nog en opinion som trycker på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.